Meubels en items voor thuis, kantoor of horeca gelegenheid

industriele krukken voor horeca

De passie voor retro meubels heeft geleid tot een uit de hand gelopen hobby. Een netwerk aan adressen waar wij na het inrichten van woningen van onze klanten nog steeds graag rondstruinen op zoek naar dat ene bijzondere meubel of item.

 

Van het een kwam het ander en als snel ontwikkelde Yupoutlet.nl; klaar om een grotere markt te bedienen. Van één enkele stoel tot aan een compleet ingericht café-restaurant.

 

Yupoutlet is geen winkel waar we altijd hetzelfde hebben staan, we streven ernaar om telkens nieuwe items binnen te halen. Als snel hebben we retro, vintage en industrieel gecombineerd en hopen zo voor een grote doelgroep iets aan te kunnen bieden.

 

Bent u een particulier of een bedrijf die opzoek is naar één of meerdere meubels dan willen wij u graag van dienst zijn.

Bekijk onze aanbod!

Specialisaties

01. RETRO: Geinspireerde design

Wat is retro? Retro artikelen zijn spullen van nu die qua materiaalgebruik, ontwerp en stijl zijn gebaseerd op artikelen uit de zestiger en zeventiger jaren.

 

Vaak is het ontwerp vertaald naar de wensen die we in het heden hebben betreffende de functionaliteit en het decoratieve karakter.

02. VINTAGE: Authentiek, klassiek en kenmerkend

Wat is vintage? De term vintage wordt normaliter gebruikt voor authentieke artikelen die minimaal 30 jaar oud zijn en uit de vijftiger, zestiger, zeventiger en begin jaren tachtig stammen.

 

Het kan gaan om huishoudelijke artikelen, meubelstukken, kleding, stofjes, schilderijen, vazen en alle andere spulletjes voor huis, tuin en keuken. Er wordt ook wel een onderscheid gemaakt met tweedehands uit die periode, in de zin dat vintage staat voor zeer kenmerkend voor de betreffende periode.

03. INDUSTRIEEL: Stoer, minimalistisch, praktisch

Shop with confidence! Our Satisfaction Guarantee and Price Match Promise ensure you are always happy with your purchase.

04. ZAKELIJK

Ben je op zoek naar meubels voor kantoor, studio of horeca locatie? Laat Yup-Outlet je hierin helpen.

 

Zakelijke bestellingen (vanaf 50 stuks) zijn welkom bij Yup-Outlet. Of het gaat om eetkamerstoelen, tafels, sfeer meubels, verlichting of kasten in retro, vintage of industriële stijl, Yup-Outletkan alles leveren.

 

Bekijk onze zakelijke assortiment hier.